484A7946

Sumobrydning og 4-dages arbejdsuge: TL'ere var samlet til netværksdage

På tur med TL Der blev tid til at snakke om fremtidens arbejdsmarked, hvor 4-dages arbejdsuge kan blive den nye normal, da TL-medlemmer var samlet til årets netværksdage i Aarhus. Her fik medlemmerne også prøvet en særlig form for sumobrydning.

156 medlemmer var i år samlet i Aarhus til netværksdage.

På programmet var der alt fra oplæg om den grønne omstilling og 4-dages arbejdsuge til workshops med virksomhedsbesøg og rundvisning ude i byen.

På en særlig robotworkshop blev der også duelleret i en noget anderledes disciplin. Robot-sumobrydning.

Her kunne deltagerne i fællesskab bygge og programmere en robot med LEGO Mindstorms - og efterfølgende bruge den til at gå i kamp mod andre robotter.

Undervejs var der tid til networking og sociale arrangementer med spisning og hygge i skønne omgivelser midt i Aarhus.

Ifølge forbundsformand Jannik Frank Petersen var det endnu en succes, hvilket vidner om, at Teknisk Landsforbund er fællesskab for engagerede og fagligt stolte medlemmer.

"Det er altid spændende at bruge tid sammen med vores medlemmer, fordi der er en faglig stolthed blandt dem, der er svær ikke at blive smittet af. Derfor var det også en fornøjelse igen i år at afholde netværksdage," siger han.

Netværksdagene blev afholdt for de faglige netværk Teknik, Design og Byggeri. Tilhører du netværket for Audiologiassistenter, så afholdes der netværksdage for dig den 22.-23. april 2023, mens det for Landinspektørbranchen sker den 6.-7. oktober 2023.

Det kommer der mere information om senere.

Om Netværksdage

Netværksdage er en tilbagevendende begivenhed, hvor der er fokus på målrettede, faglige oplæg, sparring og networking for medlemmer af Teknisk Landsforbund.