Fagfestiva 2017_tss_1320p.jpg
Teknisk Landsforbund har booket Messe C i Fredericia og gentager succesen fra 2017.

Tag med på fagfestival

TL Nyt Så er der åbnet for tilmelding til årets store begivenhed. TL Fagfestival 2019 er to dage med faglig inspiration, netværk og fest for dig, der er medlem af Teknisk Landsforbund.

Som medlem af Teknisk Landsforbund har du nu mulighed for at tilmelde dig årets fagfestival, der afholdes i Messe C, Fredericia lørdag den 2. november og søndag den 3. november.

På årets fagfestival bliver der rig mulighed for at få fyldt rygsækken med faglige input.

Som på sidste fagfestival vil der være en række foredrag at vælge imellem og forskellige arbejdende værksteder og workshops, hvor du har mulighed for at få fingre i faget.

Området med arbejdende værksteder var rigtig populært ved sidste fagfestival i 2017, og derfor bliver det område endnu større i år.

Programmet for dagene er endnu ikke helt på plads, og der vil blive offentliggjort nye oplægsholdere og værksteder løbende.

Dyk ned i det foreløbige program og planlægge din egen festivaloplevelse:

TL Fagfestival 2019

Mød dit netværk

Fagfestivalen er også stedet, hvor du kan netværke fagligt og socialt.

TL's faglige netværk har en fælles stand på fagfestivalen, og netværkene afholder generalforsamling om søndagen, hvor alle medlemmer kan deltage.

 

Første dag på festivalen afsluttes selvfølgelig med en stor fest. Her får du middag og senere skruer vi op for musik og bar.

Du får fuld forplejning under hele arrangementet og overnatning på tomandsværelse.

Prisen for det hele er 300 kr., hvis du tilmelder sig inden den 15. september.

Læs mere om, hvordan du tilmelder dig fagfestivalen:

 

Praktisk information om TL Fagfestival 2019.