Tek0119_1305x675px_7.jpg

Tag med til generalforsamling i TL

TL Nyt I næste måned går det løs med generalforsamlinger i TL’s ni lokalafdelinger. I to afdelinger skal der vælges ny formand.

Er du nysgerrig på, hvad din fag­forening laver? Har du overvejet at blive fagligt aktiv? Eller har du bare lyst til at prøve noget nyt?

Så tag med til generalforsamling i din lokale TL-afdeling i marts.

Her kan du lytte til din lokale formands beretning, blande dig i debatten og lade din stemme tælle, når det gælder valg til bestyrelsen.

Generalforsamlingen er din mulighed for at blive opdateret om året, der er gået i TL. Desuden kan du på generalforsamlingen få indflydelse på TL’s fremtidige beslutninger.

Nye formænd skal vælges i København og Esbjerg

I København bliver generalforsamlingen den 13. marts ekstra spændende. Har skal der nemlig vælges ny formand efter Lena Haraldsson, som har valgt at stoppe. Bestyrelsen indstiller Jimmi Eiberg Jensen til ny afdelingsformand.

Også i Esbjerg skal der vælges ny formand. Johanne Gregersen, TL Sydvest, har netop annonceret, at hun ved udgangen af marts måned stopper  som afdelingsformand efter 35 år i TL's tjeneste. Endnu er der ingen officielle kandidater til posten i det sydvestjyske.

Programmet på de enkelte general­forsamlinger kan variere, men du kan som regel regne med at bliv budt på lidt mad og drikke før eller efter generalforsamlingen, som gerne afholdes sidst på eftermiddagen eller tidlig aften i alle afdelinger.

Tag med til generalforsamling

TL Sjælland, Ringsted Tirsdag d. 12. marts
TL København Onsdag d. 13. marts
TL SydVest Torsdag d. 14. marts
TL Sjælland, Hillerød Mandag d. 18. marts
TL Nord Tirsdag d. 19. marts
TL SydØst Onsdag d. 20. marts
TL MidtVest Torsdag d. 21. marts
TL Fyn Tirsdag d. 26. marts 
TL Østjylland  Torsdag d. 28. marts