TL København varsler konflikt mod Wallmans

Pressemeddelelse Efter forgæves forhandlinger om en overenskomst for teknikerne, har TL København fredag varslet konflikt mod Wallmans. Konflikten vil kunne bryde ud 31. december 2019.

Efter et langstrakt forhandlingsforløb omkring overenskomstdækning for teknikerne hos Wallmans, har TL København fredag - efter endnu et forhandlingsmøde uden resultat – varslet konflikt mod Wallmans A/S fra 31. december 2019.

Siden efteråret 2018 har TL København og Wallmans, der holder til i Cirkusbygningen i København, forgæves forhandlet om en overenskomst for virksomhedens teknikere.

”Vi må desværre konstatere, at forhandlingerne ikke har båret frugt. Vi står i en situation, hvor vi betragter yderligere forhandlinger som udsigtsløse, og vi ser os derfor nødsaget til at afsende konfliktvarsel. Vi håber, at vi kan indgå en overenskomst for teknikerne hos Wallmans ligesom ansatte fra andre forbund har,” siger Jimmi Eiberg, afdelingsformand i TL København.

Konfliktvarslet betyder, at en konflikt vil kunne bryde ud den 31. december 2019.

”Vi ser altid et konfliktvarsel som en sidste udvej.  Vi har haft forhandlinger, der virkede lovende og havde en vis fremdrift. Desværre har de ikke kunnet holde til mål,” siger Jimmi Eiberg.

Hvis en konflikt træder i kraft, kan det betyde, at teknikerne hos Wallmans – og evt. kolleger fra andre forbund – går i strejke fra 31. december 2019.

Kontaktinfo
Jimmi Eiberg, afdelingsformand i TL København, mobil 51 57 24 06 / 
jei@tl.dk
Jill Egebak, faglig konsulent i TL København, mobil 21 64 60 06 / 
jie@tl.dk
Morten Terp, presserådgiver i Teknisk Landsforbund, mobil: 42 40 62 60 / 
mte@tl.dk

Fakta
Teknisk Landsforbund er faglig organisation for 30.000 teknikere, designere og konstruktører.
Læs mere på 
www.tl.dk