Trods inflation: Vi holder kontingentet i ro

TL Nyt Der er inflation, hvilket betyder højere omkostninger for alle. Derfor bremser vi for prisstigninger på dit kontingent.

Som medlem af Teknisk Landsforbund behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt dit kontingent stiger i den kommende periode.

Vi har nemlig valgt at holde kontingentet i ro - foreløbig i vintermånederne, der særlig ventes at blive hård for mange danskere, ikke mindst på grund af de stigende energipriser.

Normalt følger prisen på dit kontingent den generelle prisudvikling i samfundet. Men det er altså den normal, vi nu bryder med.

“Det er et forsøg på at imødekomme de udfordringer, stigende priser fører med sig for nogle medlemmer. Vi er selvfølgelig klar over, at det ikke alene gør forskellen, om vores kontingent stiger eller ej, men lidt har også ret,” siger Jannik Frank Petersen, der er forbundsformand for Teknisk Landsforbund.

A-kasse-kontingent også i fokus

Som medlem af Teknikernes A-kasse vil du normalt også opleve kontingentstigning hvert år.

Et a-kasse-kontingent er sammensat af 3 dele. Det såkaldte statsbidrag, der fastsættes af og betales til staten, et ATP-bidrag til staten og administrationsbidrag, som er det bidrag, der går til at finansiere a-kassen hos os. Alle dele følger den generelle prisudvikling i samfundet.

I år har vi dog valgt også at holde administrationsbidraget i ro, hvorfor du vil opleve en mindre stigning i dit kontingent end formalt.

Vi holder hånden under dig 

Medlemmer af både Teknisk Landsforbund og Teknikernes A-kasse er desuden sikret gennem vores lønsikringsordning, TL Lønsikring, der sikrer dig 80% af din løn, hvis du bliver ledig.

Det kan du læse mere om på vores hjemmeside, hvor du også kan beregne, hvor meget netop din månedlige udbetaling bliver, hvis du bliver ledig og har ret til lønsikring.

Teknisk Landsforbund og Teknikernes A-kasse står desuden altid klar til at hjælpe dig, hvis du sidder i en situation, hvor du har brug for hjælp.

Du finder kontaktoplysninger på vores hjemmeside.