Vigtig information: TL får nyt medlemssystem i slutningen af november 2019

TL Nyt Overgangen til det nye system betyder, at adgang til Net A-kassen lukkes i en periode.

TL har valgt at få udskiftet sit gamle medlems- og A-kasse-system, da det nuværende er over 30 år gammelt. TL behøver et mere moderne system, for bedre at kunne servicere medlemmerne. Behandlingstiderne skulle gerne falde med det nye system.

På nuværende tidspunkt er planen - for udskiftningen af det gamle system - planlagt til at ske i perioden fra mandag aften den 11. november til torsdag den 21. november 2019. TL vil således ikke have et fungerende medlems- og A-kasse system i den periode.

For dig som medlem betyder det, at du ikke vil kunne benytte Net A-kassen i den periode, og at TL ikke kan lave opdateringer af oplysninger som bopæl, uddannelse, arbejdsgiver m.m. i perioden.

Vi vil derfor anbefale alle vores medlemmer, at de opdaterer deres informationer på Mit TL, inden den 11. november. For eksempel informationer om telefon, mail og arbejdsgiver.

På den måde sikrer vi, at vi kan komme i kontakt med dig, hvis det skulle blive nødvendigt. Og samtidig undgår vi at tage forældede data med over i vores nye medlemssystem.

Planen er, at det nye system er oppe at køre, inden vores ledige medlemmer skal udfylde dagpengekort i slutningen af november. Skulle det – imod forventning - ikke ske, vil de ledige blive orienteret om, hvordan de så skal forholde sig.

Vi glæder os til at servicere dig i vores nye medlemssystem.