TJM Forsikring

Hvis du er medlem af Teknisk Landsforbund*, har du mulighed for at tegne forsikringer hos TJM Forsikring med særlige fordele til en god pris.

 • Du får f.eks. en indboforsikring uden selvrisiko. Det betyder, at du ikke selv skal betale noget, hvis du f.eks. er så uheldig, at have indbrud.
 • Ulykkesforsikringen dækker døgnet rundt – dvs. både på dit arbejde og i din fritid. 
 • Har du voksne børn, kan de også blive forsikret på samme vilkår som dig, hvis du er kunde. De skal bare have bopæl i Danmark.

Læs mere om priser og dine muligheder på tjm-forsikring.dk/tl
* Bemærk, at du skal være medlem af fagforeningen - det er ikke nok at være medlem af a-kassen.

Samarbejdet mellem TL og TJM
Det er ikke alle, der kan få billige forsikringer i TJM. Før var det kun tjenestemænd, men det er det ikke mere. Nu kan alle vores medlemmer nemlig blive en del af TJM Forsikring.

TJM Forsikring har ingen aktionærer, og overskud går tilbage til de faglige organisationer, forsikringsselskabet samarbejder med. Sådan har det altid været. Og sådan forbliver det. Pengene går f.eks. til medlemsarrangementer eller feriehusudlejning.

Du støtter derfor TL gennem dine forsikringer.

 • Hvordan køber jeg forsikringer gennem TL?

  TJM gør det lidt anderledes end andre forsikringsselskaber. Du kan enten vælge at købe forsikringer online, eller få en personlig gennemgang med det, TJM kalder en forsikringstillidsmand.

  Du kan finde TLs forsikringstillidsmand her

 • Forsikringer til unge og studerende

  TJM har forsikringspakker til både unge og studerende. Deres forsikringer til unge under 30 år samler de mest nødvendige dækninger. Se mere her: Ungdomsforsikring. Tilbud til de studerende, er kun til få udvalgte forbund som fx TL. Den kan du læse mere om her: TJM Studerende.

 • Du får bonus

  Når du har dine forsikringer i TJM, får du en årlig bonus på 8 %. Dvs. du får nogle af dine penge tilbage. Det er TryghedsGruppen, der flere år i træk har besluttet at udbetale penge til medlemmer. Du er medlem af TryghedsGruppen, når du er kunde i TJM.

 • Deltag i lodtrækning om ferieboliger

  Hvis du er medlem af TL og har forsikringer hos TJM Forsikring, har du mulighed for at leje Interesseforeningens ferieboliger.

  For TL’s medlemmer drejer det sig om hhv. et sommerhus i Blåvand ved Vestkysten og en ferielejlighed i Prag.

  I de mest populære feriemåneder bliver ferieboligerne fordelt via lodtrækning. Lodtrækningen foregår hvert år i januar/februar måned.

  Du søger om at deltage i lodtrækningen via Interesseforeningens hjemmeside:
  www.interesseforeningen.dk/feriehuse

  Her kan du også kan læse mere om boligerne, se evt. ledige uger og booke.

  Sæsonen løber fra uge 18 i indeværende år og uge 17 næste år.