Trine Ditlev Hirsch mærker en helt særlig stolthed, når de voksne i børnehaven fortæller, hvordan hendes mellemste barn er ivrig ved bålhyggen og rutineret skærer maden ud, selvom han kun er tre år.
Hun og hendes mand Jakob Hirsch har haft alle deres tre børn i babystol på køkkenbordet.
“Det er så vigtigt for os, at de er med til at smage, fra de er helt små. Det er sjovt at lege med deres lidenskab for mad.”
Jakob Hirsch og Trine Ditlev Hirsch driver to fødevarevirksomheder i Svendborg, Spisetid (Selskaber og små events) og Molens Måltider (Mødeforplejning, frokostordning, store konferencer og café).
Sammen har de en ambition om at maddanne børn og voksne. Maddannelse handler om gode råvarer og smag, at mindske madspild, passe på klimaet og at spise i sæson.
“Vi skal behandle naturen med respekt. Vi har et stort ansvar for at passe på miljø og klima.”