Mød Teknikernes A-kasse

Det kan være en opgave at finde den rigtige a-kasse...

Men fordelen ved Teknikernes A-kasse er, at vi kender dit fag og din branche. Det kan være en stor fordel, den dag, du står uden et job. Især hvis du også er medlem af TL.

Teknikernes A-kasse koster det samme som andre a-kasser. Men du får mere for pengene, da vi kender dit fag og branche.

Der er mange fordele ved Teknikernes A-kasse. Vi kan bl.a. læse din ansøgning og dit CV igennem for dig. Herunder kan du se, hvad vi ellers kan hjælpe dig med.

Her er fordelene ved Teknikernes A-kasse

Vi formidler job

I Teknikerens A-kasse står vi klar til at hjælpe vores medlemmer videre i et nyt job, og vi hjælper virksomheder med at finde de rette medarbejdere.

Vi matcher vores ledige medlemmers CV med virksomhedernes behov, og hjælper med at finde de bedst mulige ansøgere til ledige stillinger og dermed sikrer vi en hurtig og effektiv rekruttering af arbejdskraft.

Har du som arbejdsgiver brug for en ny medarbejder blandt Teknisk Landsforbunds faggrupper, så kan du oprette en jobordre her via fagbevægelsens jobformidlingsportal Sammen om job

Webinar til ledige: Moderne jobsøgning

For at hjælpe medlemmerne godt på vej til et nyt job har vi oprettet webinaret "Moderne jobsøgning", hvor du som ledig kan få gode råd til jobsøgningen.

Læs mere og tilmeld dig 

Kort om Teknikernes A-kasse

Teknikernes A-kasse er for lønmodtagere og selvstændige som f.eks. er teknikere, designere og konstruktører. Du kan optages som fuldtids- og deltidsmedlem og som studerende.

Læs vedtægter for Teknikernes A-kasse 

Vi står bag dig

Vi er sat i verden for at hjælpe dig i dit arbejdsliv.
Vi lytter til dine behov og udfordringer - og står klar med svar, når spørgsmålene melder sig.
Meld dig ind i dag.