Widex

Widex er en af verdens førende producenter af høreapparater. Deres høreapparater forhandles i mere end 100 lande over hele verden, og virksomheden har over 4.000 ansatte globalt.

På Widex stand vil du kunne se deres nyeste høreapparat for både det private marked, Widex Evoke og for det offentlige marked, Widex Enjoy. Derudover viser de deres nyeste tilbehør WIDEX TV PLAY.

Widex EVOKE er verdens første intelligente høreapparat med indbygget machine learning. Det kan tilpasse sig automatisk til brugerens daglige behov og omgivelser, eller forme sig efter de indstillinger brugeren selv tilpasser via appen.

Widex ENJOY er et høreapparat der gør det lettere at føre en samtale i støjende omgivelser. Apparatet sørger for at kraftige lyde omkring dig ikke forvrænges, og gør det samtidig nemmere for dig at høre svage lyde.

Widex TV PLAY er en både elegant og alsidig TV-streamingløsning, og med sit prisvindende design kan enheden integreres perfekt i et moderne interiør, hvor dan kan placeres både foran Tv’et eller monteres på bagside.

defgo