Workshop: Internet of Things med Arduino


Lær, hvordan du kan skabe dit eget Internet of Things.

Workshoppen
På workshoppen lærer du, hvordan du laver elektroniske kredsløb, der indsamler data om omgivelserne ved hjælp af sensorer. De data der indsamles sendes herefter til en cloud service, så du kan se dem på en hjemmeside, eller du kan bruge dem til at styre elektronik i din opstilling.

Teknologien vi arbejder med hedder Arduino og den er et populært valg, når der skal designes prototyper. Det er den fordi den både er billig og open source, og fordi der findes et utal af
eksempler på kode og elektroniske opstillinger online, som man kan tage udgangspunkt i.

Workshoppen fungerer som en drop-in workshop, hvor du kan komme - alene eller med en ven eller kollega - og sætte dig ved et bord og begynde at bygge. Har du din egen computer med, kan du også eksperimentere med at ændre i den udleverede kode og på den måde lave om på den måde IoT-projektet fungerer.

Om Esben Hardenberg og Mads Westergreen:
Esben og Mads har hver dag hænder og hoveder begravet i teknologi. Mads Westergreen er hardwareudvikler hos den norske virksomhed Disruptive Technologies, der udvikler verdens mindste trådløse sensor, og Esben Hardenberg er radiovært på P1’s teknologiprogram Digitalt.

Besøg hjemmeside

defgo