Studerende

Få luft under vingerne med Teknisk Landsforbund

Vi ved, at din studietid bliver en oplevelsesrig rejse med masser af nye venner og udfordrende opgaver. Det vil vi gerne bidrage til.

Et medlemskab af Teknisk Landsforbund er nemlig din billet til en lang række fordele både som studerende, og når du for alvor checker ind på arbejdsmarkedet.

Du får blandt andet adgang til målrettede kurser for studerende, rådgivning og hjælp til praktikpladssøgning, gratis ulykkesforsikring, der sikrer dig gennem hele studietiden og kontante fordele gennem rabataftalergiver.

Nårh ja - og så er det gratis for dig som studerende!

Gratis studiemedlemsskab af a-kassen
A-kassen er dit sikkerhedsnet, hvis du ikke kommer direkte i job, når du er færdig med din uddannelse.

Du kan blive gratis medlem af A-kassen, hvis du opfylder en række betingelser. På den måde kan du sikre dig dagpengeret én måned tidligere end normalt når du afslutter studiet.

 • Hvad kan jeg få ud af mit TL-medlemskab?

  Gratis ulykkesforsikring hos Alka
  En af medlemsfordelene er en gratis ulykkesforsikring hos Alka som gælder i forbindelse med dit studie - ikke i din fritid.

  Læs mere om ulykkesforsikringen.

  Alka tilbyder også andre billige forsikringer for studerende, der er medlem af TL.

  TJM forsikring specielt for studerende

  Som studerende og medlem af TL kan du også blive forsikret i TJM Forsikring på særlig favorable vilkår.

  Arrangementer og kurser
  Som medlem af Teknisk Landsforbund kan du få hjælp og inspiration til at få det bedste ud af din uddannelse. Benyt dig af vores kursustilbud og arrangementer. De giver dig mulighed for at udvikle dig og styrke din kreativitet, danne netværk og være opdateret inden for dit fag.
  Læs mere om kurser og arrangementer

  Rabatter
  TL har indgået nogle fordelagtige aftaler med en række leverandører. Aftalerne giver vores medlemmer mulighed for at spare penge. TL tjener ikke noget på aftalerne, og du bestemmer selv, om du vil benytte dig af tilbuddene.
  Læs mere om medlemstilbud

 • Sådan kommer du i praktik

  Som en del af dit studie skal du i praktik. I praktikken lærer du, hvordan hverdagen er på en kommende arbejdsplads. Og du kan prøve din nye faglighed af i praksis.

  Hvis du gør det godt og er en smule heldig, kan det også være, at praktikken forvandles til et fast job når du er færdig.

  Men hvordan får du fat i en god praktikplads, og hvordan får du gjort så godt et indtryk, at de gerne vil beholde dig, når du er færdig?

  Læs mere om:
  Praktikpladssøgning
  Hvordan får jeg et job ud af min praktikplads?

 • Bliv en del af vores netværk

  TL har et netværk for unge og studerende.

  Hvis du interesserer dig for ungdoms- og studenterpolitiske spørgsmål, kan du kontakte bestyrelsen og høre om dine muligheder for at bidrage til arbejdet.

  Skriv til ung@tl.dk

  Læs mere om TL Ungdom