Studerende

Gratis a-kasse og fagforening for dig, der er studerende.

Med fagforeningen Teknisk Landsforbund og Teknikernes A-kasse i ryggen får du som studerende et forspring ud på arbejdsmarkedet.

Vi er for dig og alle andre kreative specialister, der arbejder eller uddanner sig inden for teknik, design eller byggeri.

Vi ved, hvad du har brug for, mens du studerer - og når du er færdig med din uddannelse.

Som studerende er det gratis at blive meldt ind i både Teknisk Landsforbund og Teknikernes A-kase. Du får altså alle fordelene ved at være medlem af vores fagforening og a-kasse, men skal først betale kontingent, når du er færdiguddannet. 

Hvis du melder dig ind tidligt, får du også dagpenge fra dag 1.

A-kassen er dit sikkerhedsnet, hvis du ikke kommer direkte i job, når du er færdig med din uddannelse.

*) Læs mere om dine muligheder for dagpenge 

 

 • Hvad kan jeg få ud af mit TL-medlemskab?

  Gratis ansvarsforsikring med Alka (for medlemmer mellem 18 og 25 år)
  En helt særlig medlemsfordel, der hjælper dig, hvis du kommer til at skade andre eller andres ting. Selvrisikoen er på 1.000 kroner, og er du mellem 18 og 25 år er forsikringen automatisk en del af dit medlemskab.

  Gratis ulykkesforsikring hos Alka
  En af medlemsfordelene er en gratis ulykkesforsikring hos Alka som gælder i forbindelse med dit studie - ikke i din fritid.
  Læs mere om ulykkesforsikringen

  Billig indboforsikring hos Alka (gratis i et år dimittender)
  Som studerende kan du også få andre billige forsikringer hos hos Alka. Blandt andet en favorabel indboforsikring. Som dimittend kan du få et års gratis indboforsikring (op til 3 år efter dimission).
  Læs mere og beregn pris

  Særlige rabatter for studerende i TJM Forsikring
  Som studerende og medlem af TL kan du få en indboforsikring med det hele til 55 kr. /md. Derudover kan du få en ulykkesforsikring til 40 kr. /md. og 20% rabat på bil-, motorcykel- og rejseforsikring.
  Læs mere og beregn pris

  Arrangementer og kurser
  Som medlem af Teknisk Landsforbund kan du få hjælp og inspiration til at få det bedste ud af din uddannelse. Benyt dig af vores kursustilbud og arrangementer. De giver dig mulighed for at udvikle dig og styrke din kreativitet, danne netværk og være opdateret inden for dit fag.
  Læs mere om kurser og arrangementer

  Rabatter
  TL har indgået nogle fordelagtige aftaler med en række leverandører. Aftalerne giver vores medlemmer mulighed for at spare penge. TL tjener ikke noget på aftalerne, og du bestemmer selv, om du vil benytte dig af tilbuddene.
  Læs mere om medlemstilbud

 • Hvad kan jeg få ud af mit a-kasse-medlemskab?

  Som medlem af Teknikerens A-kasse får du blandt andet..

  - Dagpengeret fra dag 1, hvis du har været medlem af a-kassen i mindst et år. Det giver et økonomisk forspring på 13.836 kr., hvis du er forsørgende.*

  - Lønsikring efter et halv år i arbejde.*

  *) Dagpengesatser 2022. Læs mere om dine muligheder for dagpenge her.
  **) Læs mere om vilkår for lønsikring her.