Medlemstilbud

Som medlem af Teknisk Landsforbund har du mulighed for at spare penge på indkøb, forsikringer og meget mere.

TL har indgået nogle fordelagtige aftaler med en række leverandører. Aftalerne giver vores medlemmer mulighed for at spare penge. TL tjener ikke noget på aftalerne, og du bestemmer selv, om du vil benytte dig af tilbuddene.

Her kan du som medlem af TL spare penge:

Pluskort
Når du melder dig ind i Teknisk Landsforbund, får du automatisk tilsendt TL's Pluskort, som giver dig rabat i over 1.300 butikker landet over.

Forbrugsforeningen 
Du kan blive medlem af Forbrugsforeningen, hvor du kan få rabat på indkøb i over 4.500 butikker. Første år er gratis. Derefter koster det 132 kr. om året.

TJM Forsikring
Du har mulighed for at købe billige privatforsikringer hos TJM. Mulighed for månedlig betaling, rabat på sikkerhedsprodukter, adgang til ferieboliger og årlig bonus uanset skader. Som studerende får du indboforsikring med det hele til 55 kr. /md. og rabatter på øvrige forsikringer. Særlig skarpe priser til studerende.

Alka Forsikring
​Du har mulighed for at tegne privatforsikringer hos Alka med rabat. Hvis du er nyuddannet, kan du tegne en gratis indboforsriking i et år.
Gratis indboforsikring til nyuddannede

Gratis ansvarsforsikring for medlemmer mellem 18 og 25 år
En helt særlig medlemsfordel, der hjælper dig, hvis du kommer til at skade andre eller andres ting. Selvrisikoen er på 1.000 kroner, og er du mellem 18 og 25 år er forsikringen automatisk en del af dit medlemskab.

Alka Individuel Lønforsikring
Som medlem af TL (fagforening og a-kasse) er du omfattet af TL Lønsikring, som sikrer dig 80% af din løn i op til 6 måneder ved ledighed. Ønsker du at forsikre dig yderligere, kan du tegne en individuel lønforsikring hos Alka. Hermed kan du sikre dig i op til 18 måneder ved ufrivillig ledighed. Alka Individuel Lønforsikring tegnes direkte hos Alka. 

Alka Mobil
Som medlem af TL kan du få billigt mobilabonnement hos Alka Mobil. Du kan vælge mellem DK-pakke 7 GB data til 59 kr/md eller en EU-pakke med 30 GB data til 79 kr/md. Har du brug for meget data, kan du også vælge 200 GB data til 99 kr./md. eller 300 GB data inkl. 13 GB EU data til 129 kr./md.

PFA - Helbredssikring
Som medlem har du mulighed for at tegne en helbredssikring. Ordningen er frivillig og kræver tilmelding hos PFA. Klik og læs mere.

PFA - Gruppelivsordning / TL begravelseshjælp
Du har en ekstra sikring ved dødsfald inden 67 år.

Billån
Er du medlem af Teknisk Landsforbund, tilbyder Arbejdernes Landsbank et af Danmarks billigste billån.

Arbejdermuseet
Teknisk Landsforbund har indgået en aftale med Arbejdermuseet, som giver gratis entré til dig som medlem og til din sambo/ægtefælle samt hjemmeboende børn.

Ingeniøren
Som medlem af Teknisk Landsforbund får du 46% rabat på fagbladet Ingeniøren.

Rabat på efteruddannelse
Her finder du efteruddannelsestilbud, hvor du får rabat som medlem af Teknisk Landsforbund.

Aktiviteter og tilbud til seniorer
Som pensionist eller efterlønner er du automatisk medlem af Faglige Seniorer, og du kan benytte deres aktiviteter, rabatter og medlemstilbud.