Julehygge – fyldte chokolader

Kultur, Form og Design Sjælland Gratis

På et chokoladekursus hos Karoline Trier lærer I, hvordan I laver de dejligste fyldte chokolader. I bliver introduceret til kakaobønnen og dens vej fra bønne til chokolade. I lærer at temperere chokolade, så de fyldte chokolader får det velkendte knæk og en blank overflade.
Chokoladerne fylder vi selvfølgelig med det dejligste fyld og støber dem i fine forme. I får selv lov til både at temperere chokoladen, lave fyldet og støbe chokoladerne i formene.
Til sidst vil der være tid til at smage på chokoladerne og drikke en kop kaffe. De resterende mesterværker (ca. 15 hjemmelavede chokolader pr. person) får I selvfølgelig med hjem til familien. 

Metode
Workshop

Underviser
Karoline Trier

Forplejning
Hjemmelavede sandwich, te, kaffe og økologisk saftevand.
Hvis du ønsker vegetarisk bedes dette oplyses ved tilmelding

Program
Søndag 24 november 2024, fra kl. 11.00 – 14.00
Kl. 11.00: Frokost (hjemmelavede sandwich) 
Kl. 11.30 Velkomst og introduktion til chokoladefremstilling og chokoladetemperering.
Kl. 11.45 I bliver inddelt i hold og skal samarbejde om at lave fyldte chokolader helt fra bunden. Vi lærer jer, hvordan den perfekte fyldte chokolade bliver til, og I får selv lov til at temperere chokolade, fylde dem og smage dem til. Vi guider og vejleder jer selvfølgelig undervejs, så I kommer godt i mål med det hele. I bliver udfordret på både indholdet og samarbejdet, men der bliver selvfølgelig også tid til snak og en kop kaffe undervejs mens chokoladerne bliver til.
Kl. 13.30 Tid til at nyde en smagsprøve på de hjemmelavede chokolader. De resterende chokolader pakker vi i æsker, så I kan tage dem med hjem.
Kl. 14.00 Tak for i dag.

Kursussted
Frederikssundsvej 274D, 2700 Brønshøj

Spørgsmål
Har du spørgsmål til kurset, så skriv til booking@karolinetrier.dk
Har du spørgsmål til din tilmelding så, skriv til tlarrangement@tl.dk

GDPR
Ved tilmelding accepterer du, at TL må videregive dit fulde navn, telefon nr samt e-mail adresse til den kursusansvarlige