Nyt webinar til ledige: Tag det næste skridt med LinkedIn

At opbygge et godt netværk kan hjælpe i en jobsøgning. Derfor har vi oprettet et kursus, hvor du som ledig kan blive stærkere i at bruge LinkedIn som et værktøj i din jobsøgning.

TL Nyt
Af Redaktionen

I en verden, hvor det rigtige netværk kan være nøglen til din næste jobmulighed, inviterer vi dig til at udforske LinkedIn's potentiale ved dette LinkedIn-webinar.

Dette webinar er designet specifikt for dig, der ønsker at styrke din professionelle tilstedeværelse og udvide dit netværk på en meningsfuld måde.

Vores rejse starter med at skabe en solid LinkedIn-profil. Vi vil guide dig gennem de vigtigste elementer, der gør en profil bemærkelsesværdig: fra valget af et passende profilbillede til udarbejdelsen af en unik overskrift og et resumé, der fortæller din personlige historie.

Vi vil dykke ned i, hvordan du effektivt kan fremhæve dine færdigheder og erfaringer for at tiltrække de rigtige muligheder.

Men det stopper ikke her. Vi vil også udforske teknikker i LinkedIn, der kan styrke din profil og udvide dit faglige netværk. Vi introducerer strategier for at engagere dig i samtaler, deltage i relevante grupper og hvordan du kan bruge LinkedIn til aktivt at søge efter netværksmuligheder.

Endelig vil vi inspirere dig til at blive en aktiv deltager i LinkedIns fællesskab ved at dele indsigter og indhold, der kan berige dit netværk. At blive en kilde til værdifuld information ikke kun øger din synlighed, men positionerer dig også som en eftertragtet samtalepartner inden for dit felt.

Dette webinar er mere end en introduktion til LinkedIn; det er et løft til dine muligheder for at navigere i den professionelle verden, understøtte din karriereudvikling og åbner op for nye jobmulighed.

Webinaret er tilrettelagt i sammenhæng med TAK webinaret ”Moderne Jobsøgning”, hvor fokus er lagt på formidlingen af dine faglige profil. Du kan selv vælge i hvilken rækkefølge du deltager i de to webinar.

Tilmelding er muligt fra august.