Online kurser og uddannelse

Her på siden kan du få et overblik over dine muligheder.

AutoCad, Revit, videoredigering mm.
På AOF onlinekurser kan du tage kurser i programmer som AutoCad, Revit, Word og Excel, du kan tage kurser, som gør dig klogere på it-sikkerhed, redigering af videoer og jobsøgning. Det er gratis for medlemmer af TL. Opret dig selv som bruger og kom i gang med det samme.
Læs mere og tilmeld dig

TL kurser og arrangementer
Gå på opdagelsen i TL's udbud af kurser og arrangementer. Nogle af dem foregår også online.
Læs mere og tilmeld dig

Øvrige udbydere:

Erhvervsakademier og professionshøjskoler
Erhvervsakademierne og professionshøjskolerne arbejder for fuld kraft på at udbyde relevante online forløb, korte kurser mv. Kig på uddannelsesinstitutionernes hjemmesider og husk, at med onlineundervisning er du ikke begrænset af hvilken region kurserne udbydes i. Der udbydes alt fra gratis webinarer, over dagskurser til akademimoduler. Husk, at hvis du søger akademimoduler, kan du søge Omstilingsfonden til at betale kursusgebyr op til 10.000 kr. Se boks til højre.

Smartlearning.dk
Erhvervsakademierne har også et decideret online akademi. Det hedder SmartLearning og tilbyder online videreuddannelse på akademi- og diplomniveau. Kurserne tager fra tre til 14 uger.
Læs mere og tilmeld dig

Voksenuddannelse.dk
Voksenuddannelse.dk som er den store samlede portal for efter- og videreuddannelse på alle niveauer. De har samlet udbuddet af onlinekurser på en særlig side.
Læs mere og tilmeld dig

Efteruddannelse.dk
EfterUddannelse.dk er en landsdækkende tilmeldings- og ansøgningsportal for erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse, herunder AMU-kurser. Brug det udvidede søgefilter og vælg "fjernundervisning" ved undervisningsform.
Læs mere og tilmeld dig

AOF ONLINE
AOF tilbyder forberedende voksenundervisning. Der er tale om gratis onlineundervisning, så ledige og beskæftigede kan vende styrkede tilbage på arbejdsmarkedet. Der er blandt andet kurser i læsning, IT, engelsk, matematik, dansk samt ordblindeundervisning.
Læs mere og tilmeld dig

VUC Erhverv fjernundervisning
VUC Erhverv tilbyder onlineundervisning i IT, engelsk, læsning, matematik samt ordblindeundervisning.
Læs mere og tilmeld dig