Søg penge til kursus hos os

For at hjælpe dem, der har svært ved at få efteruddannelse, har TL oprettet sin egen kompetencepulje, som gør det muligt for os at uddele støtte til medlemmer, der vil tage moduler på akademi- og diplomniveau.

Vi kalder den ”kompetencepuljen” – og du kan søge op til 10.000 kr., som udelukkende kan bruges på enkelte moduler og ikke fulde akademi- eller diplomuddannelser.

Det er kun medlemmer i arbejde, der kan søge.

Vi behandler ansøgninger løbende – og puljen er på i alt 200.000 årligt, som fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Har du spørgsmål, eller ønsker at du at søge om støtte, så kan du kontakte uddannelsespolitisk chefkonsulent, Birgitte Grum-Schwensen, på bgs@tl.dk.

Medlemsrabatter

Derudover har vi på vegne af medlemmerne forhandlet en række rabatter på efteruddannelsestilbud:

Gratis kurser fra AOF
AOF onlinekurser er et gratis uddannelsestilbud, som giver dig adgang til omkring 30 kurser indenfor IT, sprog, sociale medier, præsentationsteknik med mere.

NTI
Udbyder Autodesk-kurser, hvor du som medlem får 12% rabat på kurser bestilt online. For at få rabatten skal du i kommentar-feltet skrive "TL medlem".

Byggeriets Ledelsescenter
Medlemmer af TL får 10 % rabat på uddannelser fra Byggeriets Ledelsescenter.

Softworld
Medlemmer af TL får 30% rabat på åbne Adobe- og Apple Certificerede kurser hos Softworld. Du kan bestille online på www.softworld.dk – du skal blot huske at skrive TL i kommentarfeltet, når du bestiller. Du kan også ringe 7020 8055 og bestille pr. telefon og oplyse om dit medlemskab, så får du også rabatten.