Online efter­uddannelse

Vil du være en haj til AutoCad, Revit eller videoredigering?

På AOF onlinekurser kan du blive klogere på programmer som AutoCad, Revit, Word og Excel, eller du kan få indføring i it-sikkerhed, redigering af videoer eller jobsøgning. Og så er det ganske gratis for medlemmer af TL.
Læs mere, og tilmeld dig

Du kan også dygtiggøre dig gennem:

 

Erhvervsakademier og professionshøjskoler
Erhvervsakademierne og Professionshøjskolerne tilbyder alt fra gratis webinarer og dagskurser til akademimoduler. Hvis du ønsker at prøve kræfter med akademimoduler, kan du søge Omstillingsfonden til at betale kursusgebyr op til 10.000 kr.

Smartlearning.dk
Erhvervsakademierne har også SmartLearning, som er et online akademi. Her tilbydes online videreuddannelse på akademi- og diplomniveau, der varer fra 3 til 14 uger.
Læs mere, og tilmeld dig

Voksenuddannelse.dk
På denne portal finder du en samlet oversigt med efter- og videreuddannelse på alle niveauer.
Læs mere, og tilmeld dig

Efteruddannelse.dk
Denne side er en landsdækkende tilmeldings- og ansøgningsportal for erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse, herunder AMU-kurser. Hvis du kun vil se på de digitale uddannelser, kan du bruge det udvidede søgefilter til at vælge "fjernundervisning" som den ønskede undervisningsform.
Læs mere, og tilmeld dig

AOF ONLINE
AOF tilbyder gratis, forberedende voksenundervisning til ledige, så de kan vende styrkede tilbage til arbejdsmarkedet. Der er blandt andet kurser i læsning, IT, engelsk, matematik, dansk samt ordblindeundervisning.
Læs mere, og tilmeld dig

VUC Erhverv fjernundervisning
VUC Erhverv tilbyder også onlineundervisning i IT, engelsk, læsning, matematik samt ordblindeundervisning.
Læs mere, og tilmeld dig